Pokaz w Hotelu Radisson Blu w Krakowie

 6 listopada 2013 roku w Hotelu Radisson Blu w Krakowie zorganizowano 4 stacje live cooking. Celem było wprowadzenie interesujących dań z Chin, Indii, Tajlandii i Meksyku. Dlatego tez zostaliśmy zaproszeni do współpracy przy tym przedsięwzięciu.
Nasz kucharz Pan Chen Gang przygotował miedzy innymi takie potrawy jak:  
Przystawki:
a)    Soja suszona w laskach
b)    Sałatka z białej rzepy
Dania główne:
a)    Wieprzowina w paskach o smaku rybnym
b)    Kurczak słodko – kwaśny
c)    Wołowina z zieloną papryką i czarną fasolą
I Desery:

Data publikacji: 08.11.2013

Czytaj więcej

Nasze potrawy

Czytaj więcej

Nasze imprezy

Czytaj więcej

Zobacz ciekawostki

Copyright © 2012 Restauracja China Town .Prowadzimy szkolenia kuchni chińskiej

Powered by Globalvanet